Tapahtuman oletuskuva

GROW+ koulutus: Hakukonemarkkinointi & webanalytiikka

24.9.2019 08:30

Huone Kamppi

GROW+ koulutus: Hakukonemarkkinointi & webanalytiikka

Hakusanamainonnan avulla on mahdollista saavuttaa välittömästi näkyvyyttä verkossa, kun esimerkiksi hakukoneoptimoinnilla tai inbound-markkinoinnilla samaan voi mennä kuukausia. Näin pienelläkin budjetilla voidaan saada nopeasti tuloksia. Analytiikan avulla taas pystymme mittaamaan merkittävästi enemmän kuin pelkästään verkkosivujen kävijämääriä. Nykyään analytiikkaa käytetään hyödyksi paitsi koko verkkopalvelun kehittämisessä, myös sisällön kehittämisessä.

Koulutuksessa käydään läpi Google Ads- ja Google Analytics -työkalujen perusteet. Aamupäivän aikana opit millaisia mahdollisuuksia Google-mainonnalla on, miten huutokauppaperiaate toimii sekä millainen on hyvä mainos. Lisäksi opit luomaan laajennuksia, joilla tuodaan lisäarvoa mainoksiisi.

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii viestinnän ja markkinoinnin parissa työskenteleville. Jos päivität, suunnittelet, teet tai analysoit verkkosivusisältöjä, on koulutus suunnattu sinulle. Koulutuksessa lähdetään aivan perusteista, mutta se sopii myös henkilöille, jotka ovat jo hieman käyttäneet Googlen työkaluja.

Miksi kannattaa osallistua?

Koulutuksessa saat käytännön vinkkejä Google Adsin ja Google Analyticsin käyttöön. Koulutus on käytännönläheinen ja suosituksena onkin, että otat oman tietokoneesi mukaan ja varmistat, että sinulla on pääsy organisaatiosi Google Ads- ja Google Analytics -tileille. Koulutuksen jälkeen osaat toteuttaa yksinkertaisia hakusanakampanjoita, käyttää verkkosivuanalytiikkaa sisältöjesi laadun kehittämiseen sekä kustomoida Google Analyticsin näkymiä itsellesi sopiviksi.

Kouluttaja

Alexandra Byskata työskentelee LM Somecolla Digital Marketing Specialistina ja on kerryttänyt digimarkkinoinnin kokemusta niin ulkomailta kuin kotimaastakin. Hänen taustansa startupeissa ja järjestöissä on tuonut ymmärrystä siitä, miten markkinoinnilla saadaan edistettyä myyntiä ja näin ollen vaikutettua suoraan liiketoimintaan. Alexandraa kiehtoo etenkin tehokkaiden asiakaspolkujen rakentaminen yhdistämällä digitaalisen markkinoinnin eri työkaluja. Kouluttajana Alexandra on rauhallinen ja selkeä ja jakaa aina alan uusimmat tiedot koulutettavilleen.

Ohjelma

8.30-9.00 aamupala ja ilmoittautuminen

9.00 Koulutus alkaa

• Miten hakukone toimii?

• SEO vs SEM

• Avainsanatutkimus ja avainsanatyökalujen käyttö

• Ads tilirakenne

10.30-10.45 Kahvitauko

• Kampanjat, mainosryhmät ja mainokset

• Huutokaupan periaatteet

• Mainonnan mittaaminen, kehittäminen ja raportointi

12.00 - 13.00 Lounas

13.00 koulutus jatkuu

• Google Analyticsin perusteet

• Mitä kannattaa mitata? – Google Analyticsin eri raportit

14.30-14.45 kahvitauko

14:45 koulutus jatkuu

• Sisällön laadun mittaaminen Google Analyticsissä

• Vinkit Google Analyticsin käyttöön

• Mistä lähteä liikkeelle koulutuksen jälkeen?

16.00 - 16.30 lopetus ja yhteenveto

Lippuja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

24.9.2019 08:30

Päättyy:  

24.9.2019 16:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Huone Kamppi

Malminkatu 30
00101 Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Järjestäjä ja lisätiedot

www.growkoulutus.fi